1:1 ONLINE COACHING VOOR DRUKBEZETTE MANNEN EN VROUWEN BOVEN DE 30

Wordt de meest gezonde, fitte,
en zelfverzekerde versie van jezelf.

Je gezondheid is belangrijker dan ooit. De tijd waarin we leven daagt ons uit en dat maakt dit het perfecte moment om aan jezelf te werken. 

 

+ Zoek jij naar structuur en een stok achter de deur na de chaos in het afgelopen jaar?

+ Wil je weer in je ‘oude’ kleding passen die door de quarantaine stress en je vooral zittende bestaan net iets te strak zit?

+ Ben je druk, loopt je agenda over en/of struggle je om gezondheid en fitness een plek in je leven te geven?

+ Wil je beter eten maar heb je geen idee waar je moet starten?

+ Wil je actiever, gezonder en sterker worden en er slanker en toned uitzien?

+ Droom je ervan om je weer energiek en happy te voelen en vol zelfvertrouwen door het leven gaan?

+ En denk je dat je met de hulp van een expert coach dit voor eens en altijd je doelen kunt bereiken?

Dan ben je hier op de juiste plek!
Vanaf 17 januari starten we weer nieuwe trajecten met een klein aantal cliënten.

Verlies tot 10 kg in 12 weken en krijg de regie over je gezondheid voorgoed in handen
Als je net als de meeste van onze cliënten bent dan herken je dit waarschijnlijk wel.
Je besluit dat het tijd is om af te vallen en gezonder te leven en gaat all-in met een streng dieet en 5 beatdown workouts per week (want dat is wat je hoort en ziet op social media).
Dit lijkt voor even te werken. Je verliest wat gewicht, voelt je misschien zelfs wat sterker en energieker. Totdat het leven ineens in de weg staat.. 

De werkdruk neemt toe, er komt een belangrijke deadline aan, een snipverkouden kind wat thuis moet blijven, een vriend(in) die hulp nodig heeft, de drukke decembermaand, of een andere commitment die even wat meer aandacht vraagt.

De ‘regels’ die je jezelf hebt opgelegd zijn niet meer vol te houden en je bent binnen no-time weer terug bij af.. 

Terwijl je op de bank met een pak Oreo’s naar je favoriete Netflix serie kijkt vraag je jezelf vol teleurstelling en schuldgevoelens af waarom je weer niet genoeg wilskracht hebt getoond. 
Maar neem dit van ons aan. Het ligt echt niet aan jou. Populaire diëten, voedingsplannen en rigoureuze aanpakken werken voor niemand (althans niet op de lange termijn).

En daarom hebben we bij Thriving Life Club een unieke methode ontwikkeld op basis van wat wél werkt.

Een methode met een holistische kijk  waarin gezondheid, kwaliteit van leven en duurzaamheid voorop staan.

Ervaar een duurzame health en body transformatie op een manier die voor jou werkt

In de afgelopen 10 jaar hebben wij al meer dan 500 cliënten geholpen met life-changing health en body transformaties.

Ons geheim

 1. Een bewezen methode die je stapsgewijs leert gezondheid en fitness in je leven te integreren – op een manier die werkt voor jouw lichaam en jouw leven.
 2. Een expert coach die je on track houdt en je stap voor stap naar je doelen begeleid.

Je leest het goed. Het gaat dus niet NIET om super strikte diëten, maaltijd plannen of magische voedingsproducten. Of het verbranden van calorieën met overbelastende trainingen. 

Wat je nodig hebt is een methode waarmee je op een zo comfortabel mogelijke manier duurzame eet- een leefstijl skills creëert. Ongeacht wat er zich in je leven afspeelt. On your terms.

Een efficiënt trainingsprogramma waarmee je in minimale tijd een maximaal resultaat behaalt

En iemand die je precies laat zien welke acties je moet nemen om beter te eten, actiever en sterker te worden en je doelen te behalen én behouden (ook op je mindere dagen). Een ervaren coach die je al het denkwerk uit handen neemt zodat jij je kunt focussen op wat het verschil maakt: doen.

Je ‘weet’ misschien al een heleboel over wat je moet doen om je doelen te behalen. Maar zonder toepassing is dat niets waard. Je kan bijvoorbeeld de juiste informatie hebben over een gebalanceerde maaltijd maar dat verandert niets als je deze informatie niet toepast.

Wat maakt dit programma anders?

360 graden aanpak

Het behalen van je doelen werkt niet in isolatie. Naast voeding en training zijn andere lifestyle factoren zoals slaap, regelmatig bewegen, stress en sociale- en omgevingsfactoren (op zijn minst) net zo belangrijk. De reden dat mensen struggelen om af te vallen is vaak omdat ze dit negeren.

Eet- en leefstijl skills

Leer de fundamentele skills – gebaseerd op wetenschap en jarenlange ervaring met het coachen van cliënten – die nodig zijn om voorgoed controle te krijgen over je gezondheid en fitness. Je boekt resultaat terwijl je oefent, nog ver voordat het ‘perfect’ voelt, en zonder je favorite foods op te hoeven geven.

Efficiënte en tijdbesparende trainingen

Ontvang een slim geprogrammeerd trainingsprogramma waarmee je in minimale tijd een maximaal resultaat behaalt. Deze ‘lowest effective dose’ zorgt ervoor dat je zelfs met een drukke agenda een sterk en fit lichaam kunt creëren. En trainen niet meer als een ‘moetje’ of ‘calorieën verbranden’ ziet maar als een manier om voor jezelf te zorgen, je postuur te verbeteren, stress te verlagen en lekkerder in je vel te zitten.

Expert coaching

Word begeleid door een ervaren coach die je richting geeft, motiveert en ondersteund om consistent te blijven en duurzame veranderingen te maken. Yes, een echte coach (en geen ‘chatbot’) die je al het denkwerk uit handen neemt en de 1-1 support en accountability geeft die je nodig hebt.

Duurzame gedragsverandering

Krijg de tools en acties om je gedrag blijvend te veranderen. Oefen wekelijks met nieuwe vaardigheden, leer met obstakels om te gaan en track je voortgang. Dump je dieet mindset voor eens en altijd en leer denken vanuit excellentie, zelf-compassie en flexibiliteit.

100% ONLINE

Train vanuit huis en krijg 24/7 toegang tot informatie, oefeningen, recepten en workouts en communiceer rechtstreeks met je coach via onze eenvoudig te gebruiken mobiele app en online coachingsplatform. 

Blijvend resultaat

Leer gezondheid en fitness een plek te geven tussen al je andere prioriteiten en verplichtingen in je drukke leven. Door je acties af te stemmen op wat jij belangrijk vindt, op de persoon die jij graag wilt zijn en waar jij voor staat hoef je nooit meer op zoek naar motivatie. Gezond leven wordt dan een onderdeel van wie je bent. Ongeacht wat er zich verder nog allemaal in je leven afspeelt.

Het resultaat

+ Je verliest het gewicht (en de centimeters) die je al jaren probeert kwijt te raken

+ Je krijgt meer energie 

+ Je verbeterd je relatie met voeding en training

+ Je neemt voorgoed afscheid van je dieet mindset en de verwarring rondom (gezonde) voeding. 

+ Je ontwikkelt zowel fysiek als mentaal kracht en zelfvertrouwen

+ Je ervaart een gezonde stemming en zit lekkerder in je vel

+ Je begrijpt je lichaam beter

+ Je hebt alle tools en skills om zelfstandig keuzes te maken en op de lange termijn je resultaat te behouden

+ Je gaat van surviving naar thriving

Close the gap between who you’re capable of being and who you are actually being.

Testimonials

Lees de succesverhalen van mensen die je voorgingen

“Na de geboorte van mijn dochter, 2.5 jaar geleden, heb ik de zwangerschapskilo’s niet meer kunnen verliezen. Elke dieetpoging eindigde in een jojo-effect waarna ik nog zwaarder was dan voor ik begon. Ik zocht een fijn sportschema om eindelijk die kilo’s eraf te krijgen en me weer fitter en minder moe te voelen, maar ik kreeg zoveel meer dan dat: in 12 weken verloor ik 7 kilo en 10 cm om mijn heupen! Daarnaast heb ik nu een betere conditie, mijn buik is platter en ik ben veel energieker. Het maken van gezonde keuzes gaat nu bijna automatisch waardoor ik weet dat de kilo’s er nu ook echt af blijven. Ik had nooit verwacht dat dit in zo’n korte tijd mogelijk was zonder een dieet of streng sportregime te volgen! 100% aanrader!”

Diana (39)

“Dit programma was voor mij echt een schot in de roos! Het heeft mijn levensstijl veranderd. Ik eet beter, train efficiënter en beweeg meer. Ik dacht altijd dat ik het allemaal wel wist maar het programma gaf me nieuwe inzichten en handvatten waar ik de rest van mijn leven profijt van heb. Met als resultaat dat ik inmiddels 4.5 kg ben afgevallen, me energiek voel en weer lekker in me vel zit. Dus wat mij betreft een dikke aanrader!”

Sharitsa (40)

“Ik was eigenlijk vooral op zoek naar een vast trainingsschema om mij kapotte knie sterker te maken en minder pijn te ervaren. Een trainingsschema kreeg ik ook werd de pijn minder. Maar ik vooraf niet durven dromen wat het mijn nog meer heeft opgeleverd. Het heeft mijn leven zo ontzettend veranderd! Ik ben 6 kg afgevallen, heb een strakke buik, zie er gezonder uit, slaap beter, ben me veel bewuster van wat mijn lichaam nodig heeft qua voeding en ik beweeg meer. En dit alles zonder het volgen van een dieet. Ik raad het iedereen aan!”

Anne (36)

What will your story be?

the thriving life club

Join de club en krijg de support, accountability en coaching om vol energie, kracht en zelfvertrouwen door het leven te gaan.

Dit is wat je krijgt…

 • Thriving Life Success Guide zodat je vanaf dag één 100% committed bent en weet wat je kan verwachten.
 • Makkelijk te volgen informatie en oefeningen die je helpen om blijvende eet- en leefstijl skills te ontwikkelen
 • Gepersonaliseerd trainingsplan om op een veilige en efficiënte manier resultaat te behalen 
 • Recepten voor heerlijke, gebalanceerde, simpel te maken maaltijden waar het hele gezin van kan eten
 • Support van een expert coach om je op koers te houden richting je doelen en al je vragen te beantwoorden
 • Wekelijkse check-ins om met je coach om terug te blikken op de afgelopen week en te highlighten wat goed gaat en wat verbeterpunten zijn om vooruit te blijven gaan
 • Tweewekelijkse progressie check om inzicht te houden in je voortgang en waar nodig het actieplan bij te sturen
Plus toegang tot je online coaching dashboard om op een makkelijke manier je programma te volgen, op het moment dat het jou uitkomt, vanaf je mobiele telefoon, tablet of laptop.
 • Kennis, oefeningen, workouts en check-ins overzichtelijk op één plek en makkelijk aan te passen aan jouw schema
 • Mobile-friendly workouts zodat je je trainingen (inclusief instructievideo’s) altijd binnen handbereik hebt en precies weet wat je moet doen
 • Voortgang tracken, hou alle statistieken bij die voor jou belangrijk zijn (consistentie gedrag, workouts, gewicht, omtrek, check-ins, etc)
 • Connect met je coach, stuur berichten, upload foto’s en video’s voor feedback en hou je gesprekken overzichtelijk op één plek met de in-app bericht functie.
 • In-app notificaties helpen je belangrijke acties, workouts en oefeningen te herinneren en je verantwoordelijkheden te blijven nemen.

Wie is je coach?

Alline is een gecertificeerd personal trainer en voedingscoach. Daarbij is door onze master coaches intern opgeleid volgens de Thriving Life Club visie.

Dit is wat van je verwachten om je succes te garanderen:

+ Volledige inzet en vastberadenheid om je doel te behalen

+ Dagelijks (of in ieder geval 5 van de 7 dagen) oefenen met de fundamentele food & lifestyle skills (10-20 min)

+ 2 keer per week trainen (30-45 min)

+ Communiceren met je coach (ook wanneer het even tegenzit)

+ Open staan voor nieuwe inzichten, suggesties en ideeën

Hoeveel kost het

Eenmalig €449,- voor 12 weken

Om onze cliënten de aandacht en tijd te geven die ze verdienen hebben we maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Inschrijving is op basis van first-come, first served en de plekken zijn doorgaans binnen no time gevuld. De volgende inschrijving zal pas weer in lente-zomer 2022 open gaan.


Pak dus  je kans om voor nog geen 5,00 per dag (oftewel een grote latte bij de Starbucks) met een expert coach te werken, in de beste shape van je leven te komen én voorgoed te blijven. Neem vandaag de eerste stap en meld je aan!

meld je hier aan